Само 4 основни продукта!
Незамисимо дали ще сглобите цяла солена палачинкова торта, вземете две неща от тази рецепта и ги прилагайте неизменно във Вашата кухня:
1. Как се правят протеинови палачинки без брашно
2. Как се прави домашно крем сирене със сигурни съставки
Проверете и другата ми рецепта за сладка
Палачинкова торта
с шоколадов сос и кокосови палачинки.
Рецептата е само с 4 основни продукта,
без глутен
,
нисковъглехидратна
,
високопротеинов
а
, подходяща за
карниворско хранене
.
Протеинови Палачинки без брашно
Еластични и нежни палачинки без брашно – пригответе от две основни съставки – яйца и желатин.
Това са едни моите най-сполучливи
нисковъглехидратни палачинки
и любим резултат от експерименти с
желатин
. Малко магия и няма нужда да се добавя никакво брашно, за да имате безглутенова палачинка. Проверете точните грамажи в картата с рецепти, но НЕ манипулирайте допълнително желатина. Прибавете го в сухо сътояние.
Домашно приготвено Крем сирене
Ще прегърнете тази идея, защото е толкова сполучлива, че ще искате да я повтаряте отново и отново. Домашно и лесно крем сирене, споменато в моята Солена книга . Рецепта, която обединява две сигурни съставки – хубаво масло и превъзходна извара. Не е за пренебрегване качеството на използваните продукти, вижте в картата по-долу подробности. Резултата от това е впечатляващ!
Продукти за солена палачинкова торта
✔
яйца
✔
масло
✔
извара
✔
желатин
✔
морска сол
✔
кашкавал за декорация
Вземете
продуктите
с -5% отстъпка от
Magazin Natural
с промо код
nosugar5
Насладете се на рецептата за Солена палачинкова торта! ⭐⭐⭐⭐⭐ Ако харесвате това, което правя, можете да ме подкрепите ако оцените рецептата ми с 5 звезди по-долу или оставите хубав коментар. Благодаря ❤️
Солена палачинкова торта
Оборудване
-
Eлектронна кухненска везна
-
Блендер или кухненски робот
-
Тиган Ø 17-18 см с незалепващо покритие
-
Котлони
-
Стандартно за всяка кухня
Продукти
за палачинките:
- 10 бр. яйца
- 30 г желатин
- 1/2 ч. л. морска сол
- мазнина за тигана
за крем сиренето:
- 700 г извара
- 175 г масло
- 1/2 ч. л. морска сол
декорация / по желание:
- 50 г настърган кашкавал
Инструкции
Палачинки:
-
Отмерете продуктите и блендирайте до гладка смес. НЕ манипулирайте допълнително желатина. Блендирайте го с яйцата в сухо състояние.10 бр. яйца, 30 г желатин, 1/2 ч. л. морска сол
-
Загрейте средно голям тиган Ø17-18 см с незалепващо дъно. Намазнете скромно с мазнина. Излейте 1/13 от сместа в тигана и загладете. Печете точно по 1 минута от страна. Повторете за всяка палачинка – 13 броя.
Крем сирене:
-
Поставете продуктите в блендер (кухненски робот). Разбийте до пухкава хомогенна смес.700 г извара, 175 г масло, 1/2 ч. л. морска сол
Бележки
Калории 354/ Фибри 0 г/ Въглехидрати 3г/ Мазнини 25 г/ Протеин 28 г
Задължително ще я пробвам, изглежда неустоимо вкусна!!!