Бисквити с фъстъчено масло
Рецепта за вкусни бисквити с фъстъчено масло и боровинки. Версия нисковъглехидратна, без глутен и без млечни продукти.
Още рецепти с фъстъчено масло:
Замразени плодове
Пудра Еритритол
Кекс без брашно
Фъстъчени мадлени без брашно
Рецепти с фъстъчено масло
Всички продукти в блендера врътнете и за минутка забравете;
После в хладилник тестото преместете, мазнините охладете;
На топчета го направете, по боровинка им боцнете;
На 175 градуса печете, за 10 минутки позлатете
и с кеф си ги хапнете!
Бисквити с боровинки
Оборудване
-
Блендер / Кухненски робот
-
Домакинско фолио
-
Фурна
-
Хартия за печене (Силиконова подложка)
-
Стандартно за всяка кухня
Продукти
- 320 г фъстъчено масло натурално
- 3 бр. яйца размер М
- 20 г пудра еритритол
- 1 ч.л сушени лимонови корички (или портокалови)
- 35 бр. боровинки пресни
Инструкции
-
Яйцата, фъстъченото масло и еритритола блендирайте до гладка еднородна смес, прилична на тесто. Може също за разбиете и на ръка с телена бъркалка.320 г фъстъчено масло, 3 бр. яйца, 20 г пудра еритритол
-
Преместете тестото в хладилник за час, покрито с домакинско фолио. Ще стегне и ще бъде подходящо за работа.
-
Направете малки топчета от тестото и ги наредете върху хартия за печене. Във всяко едно набодете по 1 боровинка.35 бр. боровинки
-
Изпечете бисквитите за 10 минути до златисто във фурна на 175° с обдухване.
Страхотни на вкус, лесни за изпълнение Xx